Ειδικοί Συνεργάτες - Links

Προσφορές

Μέσα απο την πλατφόρμα

e-scrinium.com θα βρείτε τα χαμηλότερα ασφάλιστρα!

MediCann Τα προϊόντα της MediCann είναι πάντα φυτικά ,πλήρως ελεγμένα για την αποτελεσματικότητα της δράσης του ,αλλά και τεκμηριωμένα για τους μηχανισμούς μέσω των οποίων δρουν στον Ανθρώπινο οργανισμό! Οι έλεγχοι κάθε προϊόντος ξεκινούν από την πραγματική του σύσταση με πιστοποίηση της Φαρμακευτικής σχολής Αθηνών και από την προσωπική μας κλινική εμπειρία σε χρήση σε ασθενείς σε μια περίοδο ελέγχου!

Κέντρο Αισθητικής Mediaspis

Λογότυπο IHS Hellas

Η IHS Hellas δημιουργήθηκε από μια ομάδα επαγγελματιών του κλάδου της υγείας (ιατρών και διοικητικών) με μεγάλη εμπειρία στον χώρο, και στόχο να προσφέρει σε όλο τον κόσμο υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας σε προσιτό κόστος.

Συνεργάζεται με επιλεγμένους παρόχους (Ιδιωτικά νοσηλευτήρια – κλινικές, Διαγνωστικά κέντρα, Ειδικές μονάδες και εργαστήρια, Ιατρούς και επαγγελματίες υγείας όλων των ειδικοτήτων).

Δημιουργεί και διαχειρίζεται προγράμματα πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας φροντίδας για λογαριασμό ιδιωτών, οικογενειών, επιχειρήσεων και οργανισμών.

Το συνεργαζόμενο Πανελλαδικό Δίκτυο με την I.H.S. σήμερα περιλαμβάνει περισσότερα από  150 Διαγνωστικά Κέντρα και 1.500 ιδιωτικά ιατρεία διαφόρων ειδικοτήτων.

  • Facebook

© 2020 by I.H.S. Proudly created by intelligent corporation

Λογότυπο IHS Hellas